Over ons

DÉ SPECIALIST in portofoons

Een onderscheidend en toonaangevend bedrijf mede door persoonlijke service als prijs, zo kunnen wij de Portofoon Discounter het beste omschrijven. Een bedrijf dat al meer dan een decennia bestaat en ooit gestart is met een kleinschalige webwinkel, die uitgegroeid is tot de professionele shop die de Portofoon Discounter tegenwoordig is.

De Portofoon Discounter is onderdeel van Beijer Portofoonverhuur De naam Discounter staat voor aantrekkelijk prijzen.

Ook persoonlijke service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons! Goed maatwerk en de mogelijkheid om ook bij ons langs te komen, voor persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw situatie, maakt ons bedrijf onderscheidend

Om onze kwaliteit en service te verbeteren zijn wij het jaar 2020 gestart met een volledig vernieuwde webwinkel.

 

2020: Nieuwe huisstijl!

Om onze kwaliteit en service te verbeteren zijn wij het jaar 2020 gestart met een volledig vernieuwde webwinkel.

Bij een vernieuwde winkel hoort uiteraard ook een nieuwe huisstijl. De Portofoon Discounter heeft sinds de lancering van de nieuwe webshop, tevens een nieuw logo en die onthullen we dan ook met veel trots!

“Het nieuwe logo past ons als een handschoen, het heeft de uitstraling en de feeling van onze vernieuwde shop”! Aldus Wouter Beijer. Hoewel het oude logo zorgde voor een landelijke herkenbaarheid, vonden we het na bijna 14 jaar tijd voor een nieuw, fris en robuuster logo.

Oud logo
Nieuw logo

Onze top merken